Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Éttermek

Vidám Harcsa hal- és kolbászsütő

Kínálatunk:
Friss édesvízi halak:
- ponty, pontyfilé, harcsa, harcsafilé, süllő, fogasfilé, pisztráng, haltepertő.

Saját készítésű házi sült kolbász,tarja-pecsenye,füstölt sült csülök.

Saját keverésű mártások a halakhoz.

Fertődi Házi szörpök (bodza, meggy, málna).

Füstölt termékek:
- Családi receptúra alapján készített, vékony és vastag füstölt kolbászok.

Csak friss halakat készítünk, nem szerzünk be fagyasztott halat.

Halaink heti 3 alkalommal érkeznek a Hortobágyról, Tisza-tóról és Lillafüredről.


Fűtött teraszokkal várjuk Önöket!

Cím: 3394 Egerszalók, Ady Endre út 90.
Telefon: +36 20/244-2629 vagy +36 30/868-2513

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.