Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Házunk tájáról

Salium hidratáló arckrém és testápoló

A SALIUM hidratáló krém és testápoló az egerszalóki gyógyvíz felhasználásával készül.

A Gyógyvizek Völgyének első gyógyvizes forrásait 1961-ben Egerszalók határában találták kőolaj után kutatva. A 410 méter mélyről feltörő 65-68°C-os melegvizű hévízforrás a csodálatos erdei környezetben a domboldalon, – sódombot –épített. A vizet 1992-ben gyógyvízzé minősítették. A két kútból feltörő gyógyvíz a kénes gyógyvizek közé tartozik, kalcium, magnézium, nátrium, hidrogén-karbonátos, jelentős szulfid-fluorid és kovasav tartalommal.


A SALIUM hidratáló krém a világhírű 27 ezer éves egerszalóki gyógyvíz felhasználásával készült. A föld mélyéről feltörő, nagy tisztaságú víz különösen gazdag nyomelemekben és ásványi sókban, mely bőrünk számára fontos. A gyógyfürdőt látogatók elsősorban a víz reumatikus, izom, izületi problémákra kifejtett pozitív hatása miatt látogatják, de eközben megtapasztalhatják a bőrre gyakorolt rendkívül jó hatásait is. A krém minden bőrtípusra alkalmas és mindennapos használatával a bőr feltöltődik, vízháztartása javul, így rugalmas és kellemes tapintású lesz. A SALIUM Hidratáló krém speciális, bőrbarát, nem tartalmaz paraffint és parabent.

Az egerszalóki gyógyvíz felhasználásával, további készítmények megjelenése is várható, pl.: masszázskrém, arclemosó, sampon. A termékek jelenleg a Gyógyvizek Völgye Turisztikai Információs Irodában (3394 Egerszalók, Széchenyi u. 9.) és a Saliris Resort Spa & Konferencia Szálloda illetve a Gyógy és Termálfürdő ajándékboltjában kaphatók.

Forgalmazó: SALIUM Kft. Egerszalók
 

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.