Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

2015 évi sikerek és 2016 évi újdonságok a Gyógyvizek Völgyében

A Gyógyvizek Völgyében számos sikerrel zártuk a 2015-ös évet. Emelkedett a vendégéjszakák száma, több látogató érkezett Egerszalókra, Demjénbe és Egerszólátra.

Újdonság volt a demjéni Cascade Barlangfürdő megnyitása, amely tömegeket vonzott. Az év végéig látogatószámuk elérte a 400.000 főt.

Egerszalókon a Saliris Resort Gyógy és Termálfürdő kültéri lehetőségei is bővültek, strandröplabda, tollaslabda pályákkal, sörterasszal, és a fürdő megkapta a Fürdőszövetség nemzeti tanúsító védjegyét - élményfürdő kategóriában - az 5 csillagot. Nosztalgia Strandfürdőben is megváltoztak a fürdőzés körülményei és már szaunázásra is van lehetőség.

Szálláshelyeink száma is bővült és a Mesés Shiraz Hotel is megnégyszerezte észak-afrikai fürdővilágának területét.  

A Gyógyvizek Völgyében számos boros-gasztro falusi rendezvényen vehettek részt a vendégek, amelyeket zenés, táncos műsorok színesítettek.

2016-ban bevezetjük az itt megszálló vendégek részére a Gyógyvizek Völgye Vendége kedvezménykártyát. A már eddig is számos kedvezményt biztosító kártyát tavasztól kérjék a szállásadójuktól és vegyék igénybe a számos belépőjegy ill. vásárlási kedvezményt. A részletek hamarosan ezen az oldalon is megjelennek.

Programajánlónk: Február 20-án részesei lehetnek egy falusi disznóvágásnak az egerszalóki  Boros-Toros rendezvényen, az aktív élményekre vágyók a Thermal-Tour futóversenyen mozgathatják meg izmaikat a március 15-i hosszú hétvégén. A vasárnapi futóverseny mellett benépesítjük a barlanglakásokat is. Egy új színfoltként jelenik meg ugyanebben az időpontban a Hal, bor, blues fesztivál, ahol sok jó zenével, neves előadókkal és horgászversennyel várjuk az érdeklődőket.

Az aktuális rendezvényekről, híreinkről tájékozódjanak a rendezvények menüpont oldalon és kövessenek bennünket a facebook oldalunkon is.

 

 

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok