Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

Újdonságok Egerszalókon és Demjénben

A 2017-es év ismét tartogat újdonságokat a Gyógyvizek Völgyében.

- Egerszalókon a tavasz folyamán várhatóan átadásra kerül egy új rendezvénytér a Barlanglakások közelében, a Sáfránykert. Ezen a helyszínen kialakításra kerül egy szabadtéri színpad, ahol közel százan élvezhetik az előadásokat.  A fogadó épület és a felújított barlanglakások egy új közösségi és kulturális teret biztosítanak az ideérkező vendégeknek és a helyieknek is. Az egyik barlanglakásban megnyitnak egy 3D mozit, ahol a vendégek Egerszalók történetéről láthatnak kisfilmet.

- Tavasszal elindul Egerszalókon a „falunéző” Tücsökbusz, amellyel a vendégek a fontosabb látnivalókat könnyen és kényelmesen megközelíthetik. Nyáron minden nap több alkalommal közlekedik a kisbusz, a Turisztikai Irodától indulva, a Sódomb, a templom és a Barlanglakások érintésével egy kört tesz meg a településen.

- A tavalyi év végén átadásra került a Demjén Termáltó nevű szabadtéri gyógyvizes fürdő. Ezzel a fürdőink száma 5-re emelkedett. Két helyszínen lehetséges az éjszakai fürdőzés, mely továbbra is nagy népszerűségnek örvend.  Az 5 fürdőből mindenki megtalálja a kedvére valót.

- Ilyen még nem volt! Április elsején új rendezvénnyel várjuk a vendégeket az egerszalóki Barlanglakásoknál. Bolond lyukból...című programunkon vezetett túrák keretében felkereshetik a ritkábban látogatott kaptárköveket, majd a Barlanglakásoknál vicces, népi tréfákkal, feladatokkal gyűjtögethetik a lyukas garasokat. Bolondozzanak velünk!

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok