Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Mesés Shiraz Hotel****

A Mesés Shiraz Hotel orientális, és mediterrán stílusjegyei, 51 szobával, 120 főre alkalmas konferencia központtal a Közel-Kelet, és Észak-Afrika hangulatvilágát idézik.

Szolgáltatásai a legendás „keleti kényelem” élvezetét nyújtják, egyedülállóan hazánkban, Egerszalókon. Minden Shiraz lakó részese lehet a mesének, becsöppenhet az 1001 éjszaka világába, hogy megtapasztalja a hammam, a menta tea vagy éppen a vizipipázás élményét.

Akit vonz az egzotikus szállodák különleges világa, akinek ismerősen cseng országunk egyik legvonzóbb szállodája, a MESÉS SHIRAZ HOTEL****superior neve, új különleges élménnyel gazdagodhat: a BAMBARA Hotel****superior Eger mellett a Bükkben kínálja egy, az európai vendégek által kevéssé ismert terület, Nyugat-Afrika csodáit. Érezze az 1001 éjszaka világát vagy Nyugat-Afrika hangulatát anélkül, hogy repülőre kellene szállnia, Egertől néhány kilométernyire.

 

Elérhetőség:

Mesés Shiraz Hotel****superior
Cím: 3394 Egerszalók, Széchenyi u. 31.

Tel: 36-574-500
Fax: 36-574-505
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.shirazhotel.hu

Ajánlatkérés

 

 

 

Videó

Sajtómegjelenések

Csomagajánlatok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.