Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel ****superior

Ahol Ég és Föld összeér…
A Saliris Resort gyönyörű, csendes természeti környezetben, a sódomb lábánál várja Vendégeit, mely minden évszakban különleges arcát mutatja.

A Saliris egy összetett fantáziaszó, jelentése „sószivárvány”, mely utal egyrészt az Egerszalók jelképévé vált szomszédos sódombra, másrészt arra a sokszínűségre melyet a Resort nyújt.
Hatalmas közösségi terei közül a tágas lobby a legfelső emeleten - kivételes kilátással a Kékestetőre - rendszeres kóstoltatások, kézműves vásárok színhelye élőzenével és aktivitásokkal.
A kedvelt, igényesen berendezett 204 db teraszos szobáit - melyekből 20 családi - legjobb ár garanciával kínálja. Az eltérő korosztályoknak kialakított játszószobák tovább színesítik a szállodai kikapcsolódást.
A bőséges éttermi büfévacsora kínálat kivételesnek számít ebben a kategóriában. Kiváló pincészetekből, kedvező árú egri borok alkotják a borlapot, melyet a drinkbár folyamatosan bővülő koktél kínálata egészít ki.
A természetes fénnyel rendelkező különtermek tréningek, konferenciák, családi rendezvények helyszínéül szolgálnak.
A fürdő, a sokoldalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokkal a térség egyedülálló kínálata. Az ásványi anyagokban igen gazdag gyógyvíz folyamatosan építi az impozáns látványt nyújtó csipkézett, fehér képződményeket, a sódombot.
A 410 méter mélyről feltörő 65-68 Celsius-fokos kalcium-magnézium-hidrokarbonátos hévíz nátrium- és metakovasav-tartalma is jelentős, a kénes gyógyvizek kategóriájában az egyik legjobb besorolást kapta. Jótékony hatása frissítő fürdőként is élvezhető, de számos gyógykezelés alapjául is szolgál.
Az 1.900 m2 vízfelülettel rendelkező fürdőben összesen 17 külső és beltéri medence kap helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda biztosítják a kellemes időtöltést minden korosztály számára. A gyógymedencék gyógyvíz cseréjére naponta kerül sor. A gyerekekkel a hétvégeken és az iskolai szünet napjain képzett animátorok foglalkoznak. Az állandó mentőtiszti szolgálat gyors segítséget jelenthet.
A Szauna-Világ és a rönkfa szaunák szauna-ceremóniákkal egyedülállók a régióban. A wellness szolgáltatások, kezelések széles palettája kényezteti a lelket és a testet: masszások, kozmetika, ayurvéda, thai masszázs…

Elérhetőség Hotel:
Cím: 3394 Egerszalók, Forrás u. 6.
Telefon: (+36) 36-688-600
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.salirisresort.hu

Elérhetőség Fürdő:
Cím: 3394 Egerszalók, Forrás u. 4.
Telefon: (+36) 36-688-500
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.salirisresort.hu

Ajánlatkérés

 

 

 

Videó

Sajtómegjelenések

Csomagajánlatok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.