Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

Visszajövünk!

Egerszalók is visszavár! Csatlakozott a településünk az országos Visszajövünk kampányhoz.

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség kezdeményezésére júniustól mi is arra buzdítjuk az utazóközönséget, hogy aki teheti induljon ismét útnak, barangoljon belföldön. Kellő körültekintés mellett bátran tervezhetünk kirándulást, nyaralást, fedezhetjük fel ismét az ország csodáit, hiszen nem telhet el nyár e nélkül. Maradjunk az ország határain belül, támogassuk a hazai gazdaságot, a hazai szolgáltatókat, segítsünk újra beindítani a magyar turisztikai szektort.

- Egerszalókon a kampány részeként látogassanak el a Barlanglakásokhoz és a Sáfránykertbe ( Sáfárny u. vége)

Ez nem múzeum, nem skanzen, hanem egy igazán kedves, múltbéli hely,  ahol a "mesélők" segítségével visszarepülhetsz a nagymamáink idejébe. Betekinthetsz a múltbéli tájak, korok, bútorok világába. Nyitva minden nap 9-17 óráig.

A barlanglakások mellett egy kellemes szabadtéri milliő fogad. Ez a Sáfránykert. Érdemes megillatozni az itt termő bazsalikomot, kamillát, levendulát, oregánót és még sorolhatnánk milyen gyógy és fűszer növények kertje ez itt. De a szabadtéri színpad kilátása sem elhanyagolható.

Ha a Visszajövünk kampányt említik a pénztárban 10 % kedvezményt kapnak a hűtőmágnesek árából június 1-július 15. között.

 

- Látogassák meg a Turisztikai Információs Irodában a helyi termékek boltját.

A Turisztikai Irodában elbűvöli a gyerekeket a babakiállítás, mellette anyuka, apuka a helyi kézműves termékekből, helyi termelők finomságaiból is válogathat. Az aktívaknak kerékpárt is tudunk kölcsönözni. Nyitva hétköznap 9-16-ig, szombaton 9-13-ig.

A Visszajövünk kampányt említve 10 % kedvezményt kapnak a vásárlók a hűtőmágnesek árából.

Egerszalók Visszavár!

 

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok