Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Demjén Termáltó

Megnyílt a Gyógyvizek Völgyének és Demjén településnek a legújabb fürdője. Demjén az a település, ahol a falu mindkét végén termálfürdőt talál a vendég.

Bővebben...

Saliris Resort Gyógy- és Termálfürdő

Egerszalókon igazi nevezetességként említhető a föld mélyéből feltörő 68 Celsiuc-fokos hévízforrás, amely jellegzetes párolgásával Európában páratlan természeti környezetet teremt.

Bővebben...

Cascade Barlang és Élményfürdő Demjén

A Cascade Barlangfürdő egy 690 méter mélyről feltörő - több tízezer éves - 68 fokos gyógyvízzel táplált, épített barlangban kialakított fürdőhely.

Bővebben...

Demjén Termálfürdő

Demjéni Termál Völgy: a Bükk és a Mátra találkozásából, több évezreddel ezelőtt született egy csodás völgy, kis hegyekkel, dombokkal, lankákkal körül ölelve, védve.

Bővebben...

Nosztalgia Fürdő Egerszalók

Sokan szívesen emlékeznek vissza a 70-es és 80-as évekre, mikor vadregényes körülmények között élvezték az Egerszalóki gyógyvíz üdítő hatását.

Bővebben...

Thermal Park Hotel Egerszalók

Élvezze Ön is gyógyvizünk jótékony hatását!

Fürdőházunk az alábbi szolgáltatásokkal áll rendelkezésükre:

Három külső medencével rendelkezünk. Az ülőmedence fedett, 36-38 fokos gyógyvízzel, az úszómedencénk 28-32 fokos vízzel van töltve. Gyermek medencénk csak a nyári szezonban üzemel,10 éves korig használható.

Bővebben...

Mesés Shiraz Hotel Afrikai fürdőház

Az Észak-afrikai fürdőház csodái segítik Önt abban, hogy közérzete javuljon, kikapcsolódása aktív legyen. Az Arab udvar sós vizű medencéje, körben az afrikai épület egy másik világba röpíti Önt.

Bővebben...

 

 

 

Videó

Sajtómegjelenések

Csomagajánlatok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.