Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

Tavaszi lendület a Gyógyvizek Völgyében

A Gyógyvizek Völgyében szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen a termál víz egész évben vonzó tényező.

Így ebben az időszakban is érkeznek vendégek szép számmal.  De azért lássuk be mindenki jobban szereti ha kisüt a nap, a téli szürkeség után előbújnak a virágok, csicseregnek a madarak.

2020-ban is számos attrakcióval, programmal várjuk a vendégeket. Ha szeretnének részt venni egy -egy hagyományőrzős rendezvényen, vagy érdeklődnek a bor és gasztronómiai iránt, vagy a zenés mulatságokat kedvelik nézelődjenek a Jeles napjaink között.

Amennyiben az aktív kikapcsolódás hívei keressék fel a Turisztikai Információs Irodát, ahol sétaajánlatokat ill. hamarosan kerékpáros túraajánlatokat tudunk Önöknek kínálni. Ha már itt járnak térjenek be a helyi termékek ajándékboltjába, ahol számos kézműves és kistermelő termék közül választhatnak.

Ha szeretnék látni mindig az aktuális híreket, történéseket kövessék a Facebook oldalunkat, ill. az Instagram oldalunkat helloegerszalok néven. 

Bátran jelöljék meg a helyet ha itt járnak a fotón, osszák meg ismerőseikkel az itteni élményeiket. Mindig jól eső érzéssel figyeljük, ha a vendégek jól érzik nálunk magukat és ezt el is mondják mindenkinek.

Válasszák 2020-ban is Egerszalókot és érezzék jól magukat!

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok