Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

Te melyik fürdőt választod? Hűtsd le magad!

A Gyógyvizek Völgye bővelkedik a fürdőhelyekben. Nézzük csak sorba kinek, melyiket ajánljuk!

Egerszalókon és Demjénben 6 fürdőhelyből választhattok,

 

de kicsit nagyobb körbe nézünk, akkor itt van még Eger, Mezőkövesd, Bükkszék és Bogács fürdője.

1. Ha Egerszalókon a Saliris Resort Hotel & Spa wellness fürdőt választjátok, akkor a Sódomb lábánál élvezhetitek a látványt és a gyógyvizet.

Az exkluzív fürdő 17 medencével, egyedi szaunavilággal, gyógyvíz medencékkel és pancsoló strandmedencékkel, gyerek csúszdákkal várja a vendégeket.

 

2. A Nosztalgia Fürdőt ajánljuk azoknak, akik az igazi nosztalgikus, retro hangulatra vágynak. Itt csend van és gyógyvíz. A 3 különféle hőfokú medencében lehet lazítani, gyógyulni.

A szaunahasználat benne van a jegy árában. Éjszakai fürdőzés is lehetséges.

 

3. Demjénben a falu szélén találjátok a Termálvölgyet és a Cascade Barlangfürdőt. A barlangfürdő 1500 m2 vízfelülettel, különböző hőfokú medencékkel és egy kalandos csúszdaparkkal várja a látogatókat. Amennyiben a barlangfürdőbe váltasz jegyet használhatod a szabadtéri gyógyfürdőt is.

 

4. A demjéni Termálfürdő kinti és benti medencékkel kínál szórakozási lehetőséget. Óriáscsúszda, gyerekmedencék, úszómedence várja a vendégeket. Különösen csábító az éjszakai fürdőzés, mert a fürdő minden nap éjjel 2-kor zár.

 

5. Piramis Fürdő, igen jól olvassák igazi egyiptomi hangulat és gyerek mesevilág várja a Piramis Fürdő szálló és fürdő vendégeit. Beltéri medencék, kültéri úszómedence, kültéri dézsafürdő kínál felüdülést nemcsak szállóvendégeknek.

6. Demjén túlsó végén találjátok a Demjéni Termáltavat. Ez a gyógyvizes fürdő tengerparti hangulattal várja a családokat, gyerekeket, idősebbeket. Csúszdázásra is van lehetőség és egy fedett fürdőház is található a medence közepén.

 

Válasszatok kedvetekre és pancsoljatok, lazítsatok a Gyógyvizek Völgyében!

További info: itt

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok