Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

Borkorcsolyák és finom borok a terítéken

Borvidéken vagyunk, mifelénk ez az időszak a szüretről és az új borok készítéséről szól. De emellett szakítunk időt a már elkészült borok kóstolójára is. A borkorcsolya nap erről szól.

Erre a napra egy helyre gyűjtjük a legfinomabb borokat a borudvarba,  hogy a vendégek kedvükre kóstolhassák. Mindehhez házi borkorcsolyákat kínálunk, melyet a falusi vendéglátók készítenek. Egész nap élőben zenél Gonda László, Báder Ernő és Vörös Tamás.

Lesz itt még kézműves vásár, bordalok, sajtkóstoló, rock zene, és persze a barlanglakások is megtekinthetők.

Akik szeretnék megtekinteni a borászok pincéit is, azok vegyenek részt a Borsétán, 16 órától. A csapat 4 pincébe látogat, 8 féle bort kóstolhatnak és persze a borászokkal és a pincékkel is megismerkedhetnek egy baráti beszélgetés során. A csapatot helyi moderátorunk Baráth Zoltán kíséri.

A Borséta részvételi díja: 4000 Ft, amely tartalmaz egy ajándék boros poharat, egy menetlevelet, 8 féle bor kóstolóját borkorcsolyákkal és a pincelátogatást.

A Borsétára előzetes regisztráció szükséges: infokukacgyogyvizekvolgye.hu címen, vagy telefonon 30/935-0595, 30/522-1485

A Borséta min. 10 fő jelentkezése esetén indul.

Tartsanak velünk és kóstoljanak bele!

A rendezvény részletei a plakáton.

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok