Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

Adventi ünnepi kínálatunk

December is tartogat számos élményt és programot Önöknek Egerszalókon.

Az adventi időszakban pihenjenek wellness szállodáinkban, élvezzék a gyógyító termálvizet, vegyenek egy lazító masszázst. Vagy ha szívesen sétálnak hidegben is látogassák meg a Barlanglakásokat és a Sáfránykertet, ahol télen is érdemes elidőzni, végigjárhatják a berendezett kőbe vájt lakásokat, feleleveníthetik a régi mesterségeket, sétálják körbe a gyógy és fűszerkertet, majd üljenek be a 3D-s barlangmoziba. Az időutazás során megismerik a falu régi és mostani életét.

A Turisztikai Iroda ajándékboltjában mindig találnak egy- egy apró emléket, kistermelő finomságokat, kézműves ajándékokat. Vigyék magukkal!

December 30-án kolbásztöltő versenyre és pálinka versenyre invitáljuk a vendégeket. A Vidám Harcsa Kemencés Csárda udvarán tartják már 3. alkalommal  ezt a helyi kezdeményezésű gasztronómiai rendezvényt. Lehet itt szárazkolbászt kóstolni, lesz disznótoros finomság, forralt bor és persze a jó hangulatról a Tekergő zenekar gondoskodik.

Az év utolsó napjára pedig egy igazán különleges dolgot ajánlunk: koccintsanak a medencében! A Nosztalgia Fürdő december 31-én is éjjel 1 óráig tart nyitva. Vagy választhatják a demjéni Termál Fürdőt, ahol hajnali 3-ig lehet fürdőzni, vagy a Cascade Barlangfürdőt, ahol hajnali 1-ig lesznek nyitva.

A demjéni Termáltóban pedig szilveszteri retro party lesz 18 órától hajnal 3-ig.

Válasszanak kedvükre!

Békés, szeretetteli karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok